Песни на душата

Шри Чинмој е маестро, врховен музичар и композитор, чии дела го држеа во најбудно внимание дури…

Шри Чинмој улици

Повеќе од 70 „Шри Чинмој“ улици во повеќе од 15 земји беа посветени од страна на…

Шри Чинмој Мир-Цветови

Повеќе од 150 нации се посветија на мирот како национални лидери на Шри Чинмој Мир-Цветови-Нации (Sri…

Единство-Срце-Солзи и Насмевки

„Единство-Срце-Солзи и Насмевки“ („Oneness-Heart-Tears and Smiles“) е светска волонтерска мрежа на развиени професионалци кои под директно…

Подигнување на светот со единство-срцето

Презентирана на мажи, жени и деца од сите сфери на животот, наградата „Подигнување на светот со…

Шри Чинмој Центар

За тие што го видоа личното водство и менторство во продлабочувањето на нивното сопствено разбирање за…

Трка за мир

Основана од Шри Чинмој во 1987-мата година, „Трката за мир“ („Peace Run“) беше прва активност за…

Шри Чинмој маратон тим

Цврсто верувајќи во неоходноста од физичкото здравје, Шри Чинмој не само што ги помогна првите маратони…

Успешно се регистриравте

Имаше грешка при обидот за регистрација. Обидете се повторно.

Медитација will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.