ПРЕДИЗВИКУВАЊЕ НА НЕВОЗМОЖНОТО во „Кинотека“ – Скопје (27.1.2024)

ПРЕДИЗВИКУВАЊЕ НА НЕВОЗМОЖНОТО во Домот на култура „Бранд Петрушев“ – Богданци (15.12.2023)

ПРЕДИЗВИКУВАЊЕ НА НЕВОЗМОЖНОТО во кино „Манаки“ – Битола (27.10.2023)

ПРЕДИЗВИКУВАЊЕ НА НЕВОЗМОЖНОТО во Домот на култура „Илинден“ – Демир Хисар (6.10.2023)

Средба со министерката за надворешни работи и култура на Индија, Менакаши Леки, и амбасадорот на Индија, Санџај Рана (Скопје, 10.7.2023)

Саем на книга (4-10.5.2023)

„Мојот сон за мир“ (20.9.2022)

Фестивал на книгата (7-12.9.2022)

Саем на книга (3-9.5.2022)

Шри Чинмој недела на мирот – Софија, Бугарија (15-21.9.2021)

Изложба „Подигнување на светот со единство-срцето“ (29.6.2013)