Регистрација за концерт во КИЦ – Скопје, Салон 19:19 (27.4.2024 година, 20:00 часот)

КОНЦЕРТ

🎻 Концерт на уникатниот австриско-холандски квартет составен од Шамита (Виена) – виолончело, Дохаи (Виена) – виолина, Боирави (Виена) – виолина и Вапуштара (Амстердам) – пијано!
✨ Неповторлива можност да се слушнат најновите аранжмани на музиката на Шри Чинмој!

🗓️ 27-ми април, сабота
🕗 20:00 часот
🏢 КИЦ – Скопје, Салон 19:19
🎫 Слободен влез

* Потребна е претходна резервација на телефон 076266803, онлајн на https://meditacija.mk/registracija/ или во порака на нашиот Фејсбук / Инстаграм профил.

✨ Бидете дел од магична вечер на возвишени мелодии и динамични аранжмани.
✨ Искусете медитативна музика исполнета со мир и длабока радост.

Настанот е организиран од Шри Чинмој Центар.