Концерт на „Динеш бенд“ (1.6.2023)

Музиката на Шри Чинмој во аранжман и изведба на неговите ученици од интернационалниот состав „Динеш бенд“ (САД, Индија, Германија, Австрија, Чешка, Италија, Колумбија).
Присутните имаа можност да ја искусат духовната моќ на музиката преку длабочината на древните мантри изведени на несекојдневна комбинација од источни и западни инструменти.