Blog

Саем на книга (4-10.5.2023)

24-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување (9.4.2023)

Концерт на Шамита и Дохаи (23.3.2023)

Аватарите и Учителите

Шри Чинмој одговара на прашања за големите духовни Учители и неговата врска со нив.

Еверест-тежнение

Еверест ја претставува највисоката височина, а истовремено и одлучноста на човештвото да ја достигне таа височина.…

Доделена благодарница на Кокан Ајановски

Трка на 5 км во Градски парк – Скопје (30.10.2022)

Трка на 2 милји во Градски парк – Скопје (31.10.2022)

„Факелот на мирот“ во ООУ „Гоце Делчев“ – Скопје

„Мирот започнува со мене“ – ООУ „Петар Поп Арсов“ – Скопје

„Трката за мир“ во ООУ „Кочо Рацин“ – Скопје

Медитација – човек-совршенството во Бог-исполнувањето

Презентирана со едноставност и јасност, оваа книга ќе те однесе од почетните стадиуми на концентрација и…

Скопски маратон (2.10.2022)

„Мојот сон за мир“ (20.9.2022)

Фестивал на книгата (7-12.9.2022)

Саем на книга (3-9.5.2022)

23-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување (10.4.2022)

Политиката и духовноста – дали можат да одат заедно?

Во оваа книга, Богореализираниот духовен Учител Шри Чинмој го насочува својот просветлувачки поглед на современиот живот…

Правила и услови

Нарачаните производи може да се платат со готовина откако нарачката ќе биде доставена. Врската со нашата…

Концерт на „Inspiration-Flames“ (27.11.2021)

error: Внимание: Содржината е заштитена!

Успешно се регистриравте

Имаше грешка при обидот за регистрација. Обидете се повторно.

Медитација will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Успешно се регистриравте

Имаше грешка при обидот за регистрација. Обидете се повторно.

Медитација will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.