Правила и услови

Нарачаните производи може да се платат во готовина откако нарачката ќе ви биде доставена.

Врската со нашата веб-страница е заштитена со дигитален SSL сертификат издаден од Sectigo RSA Domain Validation Secure Server CA.

Испорака на производите се врши на адресата за достава наведена од страна на купувачот.

Производот се испраќа во рок од 48 часа, а како доставувач се користи Карго Експрес.
Доставувањето се врши во период од 2 до 7 дена.

Содржините објавени на веб страната на „Медитација“ се состојат од сопствени содржини, содржини од партнери / извори / автори кои се користат со нивна дозвола. Содржините на веб страната и услугите се заштитени со авторски права. Менувањето, позајмувањето, продажбата или дистрибуцијата на таквите содржини се можни само со претходна писмена дозвола од „Медитација“.

9.2.2023

error: Внимание: Содржината е заштитена!