Саем на книгата (3-9.5.2022)

23-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување (10.4.2022)

Концерт на „Inspiration-Flames“ (27.11.2021)

Шри Чинмој недела на мир, Софија, Бугарија (15-21.9.2021)

Шри Чинмој триатлон на себенадминување / балкански шампионат, Власина, Србија (5.9.2021)

Милја на мирот (21.8.2021)

Трка за мир (1.8.2021) – Боровец, Бугарија

Изложба: Подигнување на светот со единство-срцето (29.6.2013)

Концерт на „Mountain Silence“

Концерт на „Sahadeva’s Orchestra“

Концерт на „Mountain Silence“ со хорот „Фалсето“

Концерт „Songs of the Soul“

Концерт на „Arthada & Friends“

Концерт на „Inspiration-Flames“

22-ри Шри Чинмој маратон на себенадминување (4.7.2021)

Трка на 2 милји во Градски парк (12.6.2021)

Трка на 10 км во Градски парк (6.6.2021)

Трка за мир 2017-та (ноќен полумаратон во Градски парк)

Курсеви по медитација

Периодично, по секое предавање за медитација, Шри Чинмој Центар – Скопје организира едномесечни курсеви по медитација,…

Трка на себенадминување на 2 милји

Седмичната „Трка на себенадминување на 2 милји“ (3,2 km) е посебно искуство и задоволство што секој…

Успешно се регистриравте

Имаше грешка при обидот за регистрација. Обидете се повторно.

Медитација will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.