Фестивал на книгата (7-12.9.2022)

„Шри Чинмој Центар“ Скопје беше дел од првиот Фестивал на книгата под мотото „Скопје чита!“, со свој штанд каде беа достапни сите дела од Шри Чинмој на македонски јазик. Фестивалот се одржа на отворено пред СЦ „Борис Трајковски“ Скопје (кај картингот), од 7-ти до 12-ти септември, од 10:00-20:30 часот. Еден дел од книгите може да се погледнат на knigi.mk