„Факелот на мирот“ во ООУ „Гоце Делчев“ – Скопје

Тимот на „Шри Чинмој единство-дом трка за мир“ („Sri Chinmoy Oneness-Home Peace Run“) во посета на ООУ „Гоце Делчев“ – Скопје.
error: Внимание: Содржината е заштитена!