Blog

„Трката на мирот“ во ООУ „Кочо Рацин“ – Скопје

Медитација – човек-совршенството во Бог-исполнувањето

Презентирана со едноставност и јасност, оваа книга ќе те однесе од почетните стадиуми на концентрација и…

Скопски маратон (2.10.2022)

„Мојот сон за мир“ (20.9.2022)

Фестивал на книгата (7-12.9.2022)

Саем на книга (3-9.5.2022)

23-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување (10.4.2022)

Политиката и духовноста – дали можат да одат заедно?

Во оваа книга, Богореализираниот духовен Учител Шри Чинмој го насочува својот просветлувачки поглед на современиот живот…

Правила и услови

Нарачаните производи може да се платат со готовина откако нарачката ќе биде доставена. Врската со нашата…

Концерт на „Inspiration-Flames“ (27.11.2021)

Шри Чинмој недела на мирот – Софија, Бугарија (15-21.9.2021)

Шри Чинмој триатлон на себенадминување / балкански шампионат – Власина, Србија (5.9.2021)

Милја на мирот (21.8.2021)

Трка на мирот – Боровец, Бугарија (1.8.2021)

Изложба „Подигнување на светот со единство-срцето“ (29.6.2013)

Концерт на „Mountain Silence“

Концерт на „Sahadeva’s Orchestra“

Концерт на „Mountain Silence“ со хорот „Фалсето“

Концерт „Songs of the Soul“

Концерт на „Arthada & Friends“