Доделена благодарница на Кокан Ајановски

Доделена благодарница на Кокан Ајановски во присуство на најмладите тркачи од неговата школа за трчање „Akka Run Club“ од страна на тимот на „Шри Чинмој единство-дом трка за мир“ („Sri Chinmoy Oneness-Home Peace Run“).
Церемонијата се одржа на локацијата на „Шри Чинмој милја на мирот“ – Скопје.
error: Внимание: Содржината е заштитена!