Медитативен класичен концерт на квартетот „Гандарва“ (27.4.2024)

ПРЕДИЗВИКУВАЊЕ НА НЕВОЗМОЖНОТО во Домот на култура „Бранд Петрушев“ – Богданци (15.12.2023)

Ученици на Шри Чинмој

Шри Чинмој улици

Повеќе од 70 „Шри Чинмој“ улици во повеќе од 15 земји се посветени од страна на…

Шри Чинмој Мир-Цветови

Повеќе од 150 нации се посветени на мирот како национални лидери на Шри Чинмој Мир-Цветови-Нации (Sri…

Единство-Срце-Солзи и Насмевки

„Единство-Срце-Солзи и Насмевки“ („Oneness-Heart-Tears and Smiles“) е светска волонтерска мрежа на развиени професионалци кои под директно…

Шри Чинмој Центар

За тие што го видоа личното водство и менторство во продлабочувањето на нивното сопствено разбирање за…

Курсеви по медитација

Периодично, по секое предавање за медитација, „Шри Чинмој Центар“ организира едномесечни курсеви по медитација, кои се…

Контакт