24-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување (9.4.2023)

Милја на мирот (21.8.2021)

Трка за мир – Боровец, Бугарија (1.8.2021)

Трка за мир

Шри Чинмој спортува

Предизвикување на невозможното

Подигнување на тежини

Од 1985-тата година, на возраст од 54 години, па се до неколку месеци пред неговото заминување…

Трка на себенадминување на 2 милји

Седмичната „Трка на себенадминување на 2 милји“ (3,2 km) е посебно искуство и задоволство што секој…

Шри Чинмој единство-дом трка за мир

Основана од Шри Чинмој во 1987-мата година, „Шри Чинмој единство-дом трката за мир“ („Sri Chinmoy Oneness-Home…

Шри Чинмој маратон тим

Цврсто верувајќи во неоходноста од физичкото здравје, Шри Чинмој не само што ги помогна првите маратони…

error: Внимание: Содржината е заштитена!

Успешно се регистриравте

Имаше грешка при обидот за регистрација. Обидете се повторно.

Медитација will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Успешно се регистриравте

Имаше грешка при обидот за регистрација. Обидете се повторно.

Медитација will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.