Трка на себенадминување на 2 милји

Седмичната „Трка на себенадминување на 2 милји“ (3,2 km) е посебно искуство и задоволство што секој рекреативец или професионален атлетичар треба да го доживее. Трката ја организира „Шри Чинмој Маратон Тим“ веќе 20 години наназад. Самата специфичност на трката бара спој на брзина и издржливост, особини што се важни не само во спортот, туку и во нашето секојдневие.

  • Трката се одржува секоја сабота, со почеток во 8:00 часот, во Градски парк, Скопје. Патеката е кружна, со должина од 500 m.
  • Трката е од отворен карактер и може да учествува секој што сака.
  • Учеството е бесплатно.
error: Внимание: Содржината е заштитена!

Успешно се регистриравте

Имаше грешка при обидот за регистрација. Обидете се повторно.

Медитација will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Успешно се регистриравте

Имаше грешка при обидот за регистрација. Обидете се повторно.

Медитација will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.